Behandelingen

In mijn salon kunt u terecht voor diverse behandelingen.  Op deze pagina geef ik een overzicht van de behandelingen die ik bij u kan uitvoeren. Op de pagina prijzen staan de prijzen die ik hanteer voor de hierna genoemde behandelingen.

Gezichtsbehandelingen:

De acné behandeling is uiteraard gericht op de acné/ vette huid, veel mensen lopen hiermee rond. Acné komt vooral voor bij  tieners, voor hen hanteer ik een speciale behandeling en prijs.

Ik voer behandelingen uit op de droge / vochtarme huid, de gecombineerde huid, hyperpigmentatie, huidveroudering, couperose huid. U kunt met allerlei huidproblemen bij mij terecht. Indien nodig wordt u doorverwezen naar huidartsen, waarmee ik samenwerk.

Voetverzorging:

Voeten zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Het is daarom aan te raden regelmatig een voetbehandeling te laten doen. Een gangbare voetbehandeling zoals ik die uitvoer is inclusief voetbad, massage en scrub.

Massages:

Bij mij kunt u terecht voor diverse massages.

Op de eerste plaats uiteraard de klassieke massages. Deze massages betreffen vooral de Rug en het Lichaam.

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een Hotstone massage. De Hotstone massage is een weldaad voor het lichaam doordat deze behandeling wordt uitgevoerd met hete stenen.

Harsen:

Bij het harsen zijn er verschillende delen van het gezicht die geharst kunnen worden. Wij verzorgen het harsen van de volgende lichaamsdelen:

  • Gelaat
  • Onderbenen
  • Oksels
  • Bikinilijn

Lichaamspakkingen:

De pakking die ik gebruik is een algenpakking. Deze algenpakking is uitermate geschikt voor het behandelen van cellulitis, figuurcorrectie, striemen, zware benen, spataders. De door mij gebruikte algenpakking is een snelle en gebruiksvriendelijke algenpakking die dankzij de gelachtige textuur zonder douche afgenomen kan worden.